Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svensk i 14 generationer

Men om det
inte kommit
in annat blod

hade jag och
min släkt varit
fullständigt inavlade

bra att tänka på
inför valet




Fri vers (Fri form) av Bengt VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-14 13:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Svensk föds man till.
Bra att tänka på överhuvudtaget.
2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP