Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild jag tog igår, strövande längs min favoritstrand


Naturen stärker



i både gryning
och skymning


och mitt
på ljusa dan


naturen stärker


när själen
jublar
och kroppen
är yster


naturen stärker


likaså
när kroppen
är trött
och själen
dyster


naturen stärker




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-14 17:38



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra skrivet - instämmer!
2014-09-15

  Lars Hedlin
Ett av många sätt att hämta energi på! ;) kram
2014-09-15

    Monica Kvist VIP
Jag håller med dig. Naturen är vår största källa till välbefinnande.
2014-09-15

  KYREUS of Sweden
Så sant,
så vackert skaldat.
2014-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell