Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp hör mig

andas mot mig
rör om mig
gro i mig
jag lovar att bära dig
tills du är stark nog att lyfta mig

                                         




Fri vers av Nafisa
Läst 737 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-09-14 20:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar text!
Fastnade speciellt för de sista två raderna.
2014-09-24

  Anoo Niskanen VIP
Mycket bra!
2014-09-19

  Schackpoeten VIP
kort och kraftfull, bra !
2014-09-18

  Connie
Helt underbart fint!
2014-09-16

    ej medlem längre
Så otroligt bra skrivet.
2014-09-15

  Magnus 7.0
Och när du är lyft så dela med dig av din inneboende kraft, så blir du ännu starkare!
M.
2014-09-15

  genni
Så där ömt skildrat, fint...
2014-09-14

  Tobias Haglund
Fint!
2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa