Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett viktigt ställningstagande.


För dig en okänd donator, för mig en vän <3

 

Ditt hjärta gav du bort.

Lika magiskt och fantastiskt som en saga är för mig,lika vackert slår ditt hjärta vidare hos nån annan.
Du lämnade kvar det vackraste du hade inom dig här på jorden.

Du gav liv.

Du gav liv till nån som hållit hoppet som sin tro.

Du gav

Du lämnade oss.

Men du lämnade kvar kärlek på vår jord.

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 426 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2014-09-15 05:41



Bookmark and Share


  Glitr
Ömsint om livets möjligheter... Och svåra frågor. Har också donerat mig till eftervärlden om det blir aktuellt.
2014-09-25

    ej medlem längre
Vackert i tanke och ord.
2014-09-19

  agneta pichler
mycket viktiga rader..

hoppas många läser och förstår
vikten av donation..
2014-09-18

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint skrivet...
2014-09-18

    prima donna
Fin!
2014-09-16

  Lärling
Fin handling och fint skriftat!
2014-09-16

  Connie
Verkligen angeläget, det är brist på organ! Jag har donerat vad som går att donera av mig!
2014-09-16

  Maria Sundelin VIP
Ja, det är det finaste någon kan göra. Bra och tankeväckande.

Jag hoppas verkligen att alla vågar ta ställning till om de vill donera eller inte om de dör. Då slipper de som blir kvar välja mitt i sorgen. Jag gjorde mitt val den dagen jag fyllde 18, så ingen behöver välja åt mig.

Kramar

2014-09-15

  genni VIP
Vackert gjort, vackert skrivet om din vän <3
2014-09-15

    Dan Myrbeck
Fint skrivet av dig Angel om angeläget ämne!
2014-09-15

  Lars Hedlin
Vacker gärning i sista avsked!
2014-09-15

    ej medlem längre
Otroligt fint skrivet, och ja en mycket viktig fråga att ställa sig nu nedan man är frisk och upprätt.
Jag har donerat hela mig, det är ju fantastiskt om det finns nått i mig som kan rädda nån annan.
Tack för din text.
2014-09-15

  stig wikman
VACKERT
OCH
RÖRANDE.

APPLÅD ( å en kram )
2014-09-15

  Bibbi VIP
Gillar.
2014-09-15

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-09-15

    ej medlem längre
En sån underbar text med ett innehåll som går rätt in i känslorna.
2014-09-15

  louisegirl
Tänkvärd och underbart skrivet <3
2014-09-15

  angela Täubert fd Jansson VIP
Så djup så innerlig, jag grät när jag läste. Din vän lever vidare...
2014-09-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Fantastisk hyllning från en ängel till en annan! Och en uppmaning att tänka till om donation!
2014-09-15

    ej medlem längre
Underbara ord från en ängel..
2014-09-15

  Palett
Mycket fin och tänkvärd text !
2014-09-15

    ej medlem längre
Vackra ord om den största gåvan - att ge fortsatt liv.
2014-09-15

  ULJO
Vackert om livets existens, om att ta och ge för kärleken här på jorden
2014-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love