Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi är olika i var mans hjärna

 

 Poesi är att försöka förstå

vad du inte förstår

Poesi är att skriva slirigt

eller uppriktigt

 

Poesi är ordens gunga

lätta eller tunga

Barnsliga ibland obegripliga

ilskna ibland kärvänliga

 

Men för att säga det kort

är poesin som en upphängd rock

Vem som helst kan ta på sig den lätt

men ingen hänger tillbaks den på exakt samma sätt




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-15 10:16



Bookmark and Share


  Ponkla
Ett mycket fint skrivet bidrag till tävlingen!
2014-09-15

    ej medlem längre
Det blir olika tolkningar av alla som läser en text beroende på vad man har för uppfattningar och erfarenheter.
Bra definition på poesi.
2014-09-15
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP