Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ilskan


älskade
Ilskan den bor
i svarta klor

slingrande
klöser den
ömma hjärta

River
Skaver
Sliter
Tuggar
Spottar
Gnager

älskade
djupa
blödande
dunkande
sår
bultar

slit mig genom hav
släpa mig
över vassa kanter


ovan fulhetens
ruttnande ram

blåser
vackra okända vindar




Fri vers (Fri form) av htornets
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-15 10:50



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Bra beskrivning, ord som går rakt in
i hjärnan utan att krångla till det.
Bra vetja! Applåd!
2014-09-15
  > Nästa text
< Föregående

htornets
htornets