Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

is

snön ligger kvar
våren kommer aldrig
när jag är ensam kvar
utan dig




Fri vers (Fri form) av htornets
Läst 156 gånger
Publicerad 2014-09-15 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

htornets
htornets