Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inifrån och ut

bultande hjärta
av år
av skam
kärlekens djupaste sår

försöker vara vuxen
är trött
ser svart
förstår ingenting
hittar inte tråden

ibland är det svårt att förstå
hur tillvaron tar och ger

vandrar rakt ut i skogen
den gröna
försöker andas
eller se det sköna

och jag gör fel
jag har inte rätt
men får till det ändå på något sätt
vill mer vara min egen




Fri vers (Fri form) av htornets
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-15 21:20



Bookmark and Share


    nånja
Gillar den, den är som en lindansare :)

Sen något helt annat..Din profilbild är magisk! Wow!
2014-09-15
  > Nästa text
< Föregående

htornets
htornets