Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart


tystnaden kan inte dränka

det avgrundsvrål som skriker i bröstet

hjärtat klappar

hårda tunga slag

månad ut och månad in

färgerna har bleknat


någon iakttar från avstånd i tystnad


livet så grymt och vackert

svart död och sprudlande liv

glädjen och sorgen skär sig

som svart tjära mot olja

men de finns där samtidigt


hur är det möjligt


kärleken så grym och vacker

livet så stort

så mäktigt


och vi är små

inför döden lika




Fri vers (Fri form) av htornets
Läst 99 gånger
Publicerad 2014-09-15 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

htornets
htornets