Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek utan kärlek


Till dig

Allt utan dig är en långsam historia
En tröttsam promenad
Allt med dig var konstant på ruinens brant
En utmattande serenad

Jag och Du blev Vi
Men det tillhörde aldrig oss

Epitet och tituleringar skapade frågeformuleringar
Mörker utan tröst
En sång utan röst
Men du var trots allt ljuset i min världs förgreningar

Jag trodde att jag gav dig mig
Jag gav dig någon annan
Han jag ville vara blev aldrig den jag är

Jag trodde att du gav mig dig
Du gav mig någon annan
Hon du gav var aldrig den du var

Epitet och formuleringar skapade frågeformuleringar
Ur ingeting växte någonting
Någonting blev aldrig någonting

Jag och Du blev Vi
Men det tillhörde aldrig oss






Fri vers av apelsinkiwi
Läst 431 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-15 17:11



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Annorlunda lite udda... du har en lite
egen stil i skrivandet... bra skrivet om
hur kärleken kan förställa oss i roller
som inte avspeglar vårt rätta jag.
Bra vetja!!
2014-09-15
  > Nästa text
< Föregående

apelsinkiwi
apelsinkiwi