Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romans

vi tog alltid oss tiden för att se till varann
vi sprang genom livet helt utan skam
ett tåg utan stopp
ett liv fyllt av hopp
vi var älskandes älskade
vi fullkomligt brann

en dag kom stormen
som slet oss isär
allt enligt normen
om häftigt begär

nu är du borta
tagen från mig
med någon annan
cirkeln slöts ej

du lämnade mer än en tung eftersmak
du var livets mening
du var dess orsak

idag är jag ensam
du med nån grabb
mitt hjärta är vilse
min tanke är snabb

valet framför mig är klart som vatten
jag ensam tvingas gå rakt ut i natten
livet ska levas helt utan ånger
men vad gör det när jag om dig skriver sånger

nu är du borta
tagen från mig
med någon annan
cirkeln slöts ej




Fri vers av apelsinkiwi
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-14 11:03



Bookmark and Share


  Svart svan
Snyggt skrivet...
2018-05-31
  > Nästa text
< Föregående

apelsinkiwi
apelsinkiwi