Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalabalik

I midnattsolens land ska en ny gud födas
Med ben av glas och en andedräkt av guld
Hon ska frige de ofrivilligt fängslade
De som inte följer sitt hjärtas kompass

Hon dömer ingen
Hon känner ingen
Hon lyssnar bara
Hennes makt är ekot i ditt bröst
Hennes namn är Kalabalik

Under den nya gudens makt
Ska floder vältas och socker studsas
Undanflykter blir olagliga
Törst och hunger bannlyses
Med mod ska hon mötas
Hennes namn är Kalabalik




Fri vers av apelsinkiwi
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-10-24 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

apelsinkiwi
apelsinkiwi