Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tro utan hopp


Till mig

Imploderar av tyngden från kraven
Kraven jag har skapat och har makt över
Makten jag övergett till förmån för okunskapen
Okunskapen som jag strävar mot för att glömma
Glömskan som aldrig infaller gör att jag imploderar




Fri vers av apelsinkiwi
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-15 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

apelsinkiwi
apelsinkiwi