Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

daggens sista andetag är draget
frosten nalkas
löven av andnöd också drabbats
stillhet vankas

väntan råder över stock och sten
mark och jord doftar åter mylla
allt är skördat och borta, varenda scen
utan att någon förbrylla

grönska förskjuts till förmån för färg
färg som skall förvandlas
mot förfallet vi alla vandra
döden komma oss alla behandla




Fri vers av apelsinkiwi
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-15 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

apelsinkiwi
apelsinkiwi