Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför lever jag fortfarande?

Varför lever jag fortfarande?
Hur klarade jag av det när det var som värst?
Därför att djupt ner i ryggraden finns ett begär
Ett begär jag inte kommer undan

Jag vill leva det precis som det är
Jag vill göra misstag
Jag vill känna smärta
Jag vill njuta

Jag vill
Slåss, kramas, skrika, viska, hoppa, kyssas
Jag vill
Se världen snurra
Jag vill ligga i sängen med dig

Jag vill få mitt hjärta krossat
Jag vill kunna stå på ett berg och skrika rakt ut
JAG HAR LEVT

Mina begär håller mig vid liv
Och jag kommer vara dem evigt tacksamma




Fri vers av Hecate
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-15 23:26



Bookmark and Share


    Svarte Petter
Vackert. Insiktsfullt.
2014-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Hecate