Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbar.

 

Jag är ibland rädd att visa mig sårbar, visa min svaga sida.

Men kanske om jag visar dig att jag är en människa, en person med en själ och ett hjärta som är precis som alla andra.

Då kanske du inte säger så elaka saker.
Lär känna mig innan du dömer mig.
Och du kanske ser att mitt hjärta är vackert.
Och att vi alla är sårbara och unika på vårt sätt.

Så tänk en extra gång innan du säger orden som sårar.

 

 

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 421 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2014-09-16 11:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert, orden går rakt in, de får gärna stanna kvar, bokmärker.
2014-09-19

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket tänkvärd text...
2014-09-18

  Maria Sundelin VIP
Ja, ibland är det nödvändigt att visa sig svag.
Kramar
2014-09-16

    prima donna
<3
2014-09-16

  ULJO
Djupt berörande text
2014-09-16

    ej medlem längre
Din text är så underbar - att våga visa svaghet och inte bara styrka. kram
2014-09-16

    ej medlem längre
Du vågar visa din sårbarhet...det gör dig stark. En underbar text.
2014-09-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärd text! Alla har vi svaga och starka sidor!
2014-09-16

  Lars Hedlin
JA ord kan förgöra mer än man tror..ord kan också förena starkt och stort om de menas och sägs i kärlek..Bra framfört ;) kram <3
2014-09-16

    Dan Myrbeck
Det krävs styrka
för att våga visa
svaghet.
2014-09-16

    ej medlem längre

Läste precis en text, stod nått sånt här.

"Ord betyder mycket, de kan leda till glädje och värme men också till sorg och tårar.

Så låt oss tänka på hur vi använder våra ord.

Små vänliga ord kan göra underverk."



Och jag vet och sett ditt hjärta så jag vet att du är en otroligt vacker själ och människa.
2014-09-16

  Whero
Underbar.
2014-09-16

    ej medlem längre
Jag har sett ditt vackra hjärta och njuter av din fina text..
2014-09-16

  Rise Little One
En del pratar först och tänker sen tyvärr...
2014-09-16

    ej medlem längre
bra! Ja man skall tänka innan man talar.
2014-09-16

    ej medlem längre
En text som griper tag!
Vacker, och förklarande!
2014-09-16

  Hans Christian
Ingen som får såra dig min vän! Visst verbala påhopp kan vara som att få en kniv i hjärtat. Och jag har sagt mycket dumt i mitt liv - vilket jag skäms för.

Strålande diktat!
2014-09-16

  M M Mannheim VIP
Sårar man någon så blir den säkert sårad själv. Därför ska man aldrig medvetet såra någon. Bra diktat.
2014-09-16

  Ponkla
Bra skrivet! Känslor är svåra att uttrycka för någon man inte känner, som inte vibrerar som en själv. Kram
2014-09-16

  louisegirl
Berör i mitt hjärtat..
men skör är stark fina du <3

En del kan såra oerhört med sina grodor ur mun...dom borde tänka, innan, dom talar.. <3

2014-09-16

  TT
...blir berörd och lite gripen...bra diktat...!!!
2014-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love