Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds öga

 

Ingen är perfekt

alla har någon defekt

Men varför försöker så få

att bygga pyramiden underifrån




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-16 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP