Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 12 September: Moderaterna överlägsna i Sportbladets superenkät: M 44% S 13% MP 10% FP 5% KD 4% C 3% V 2% SD 0%


Fotbollsegoism

 

En massa fotbollsspelare

röstar på moderaterna

Är de inte lagspelare

sett från rättviseaspekterna

 

Så låt de betala

för polisbevakningarna

På alla matcher fullt ut lalala lala

så sänker lagen lönerna

 

Att sluta utförsäkra och ge hjälp

till cancersjuka och gamla med käpp

Är väl viktigare än ett fotbollsinsläpp

annars har fotboll blivit djävulens grepp




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-16 13:47



Bookmark and Share


  Ponkla
En riktig sport är när den inte är politisk och att spelare inte spelar för pengar, men för äran och att det är kul.
2014-09-16

    ej medlem längre
Det kan de gott betala själva, det är inga nödvändiga saker.
2014-09-16
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP