Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar empatin vakna nu?

 

Meningen med livet

är att ta klivet

Över till döden

med minsta möjliga missöden

 

Därför är det farligt

mindre härligt

Att hjälpa andra

att invandra

 

Därför är det farligt

mindre härligt

Att hjälpa sjuka

från begravningsdukar

 

Därför är det farligt

mindre härligt

Att hjälpa arbetslösa

från att bli värdelösa

 

Därför finns idag fula ord

för en fattig äcklig lat fuskande hord

Som fas3, som numera med ett finare ord kallas sysselsättningsfasen

som tillåter dig välja mellan slavarbete eller att eldas upp i utförsäkringsbrasan




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-16 16:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!
2014-09-16
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP