Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



En eftermiddag låg Saturnus i bitar på mitt hallgolv



Jag såg Saturnus krossas framför mina fötter
och tänkte att nu kan ingenting bli som förut
Nu måste jag skriva om allt jag ser






Fri vers av - M
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-16 16:44



Bookmark and Share


  Connie
Gillas, ska bli spännande!
2015-01-27

  cilax VIP
det är bra
2014-09-16
  > Nästa text
< Föregående

- M