Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bränner mig

Ganska ofta återkommer jag i tankarna
till det ögonblick då du tränger in i mig.

Det skälvande ögonblick som är så utan tvivel
så nära stunden, nära varandra.

Tanken bränner
mig på samma sätt som dina läppar mot mina bröst
dina händer mot mina lår.







Fri vers av - M
Läst 496 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-10-01 16:19



Bookmark and Share


  Connie
Läckert och passionerat!
2015-01-27

  Niklas Liljehammar
Passion!
2014-10-05

  Teresia Ridell
Mycket lustfyllt och läckert !
2014-10-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
amourabel passion
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

- M