Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag inte saknar dig, saknar jag mig själv


Jag kan inte hantera att sakna dig när du är så långt bort
För att låta bli måste jag nästan glömma att du finns
Jag måste hålla samma distans som du och jag är inte bra på distans
Jag klarar det inte och du svarar bara att det är så du är

Jag kan inte hantera likgiltighet och allra minst hos mig själv
Nej allra minst hos dig
Jag vill säga; jag glömmer att du finns, jag börjar älska någon annan
Men jag kan inte för jag vet att det inte är sant







Fri vers (Fri form) av - M
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-11 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

- M