Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting att förlora


utan bara allt att vinna

Så självklart har jag bjudit ut denna charmerade

kvinna på en förhoppningsvis god middag

nästa vecka

Funderar på att ta med henne till Bambo Garden

på söder där det är både trevligt och mysigt

med bra personal

En del kineser

Tacka mig, Tacka dig

Hoppas i alla fall att jag då ska kunna roa oss båda två

så pass mycket att hon inte direkt måste åka hem

efter bara någon timma

För gör hon det har jag misslyckats och kan lika bra

gå och gömma mig

Knäppa med fingrarna och bara försvinna

`Knäpp´

Ingenting att förlora!

Ken Cassel
16/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-16 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel