Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du att gissningspussla

 

Du känner inte mig

varför dömer du mig

Du läser bara mina ord

och uppfinner ett eget korsord

 

Där du invändigt förändrar mina tankar

till att bli något annat med dina egna baktankar

Man det är inte jag som är usel

om du lägger din sanning i mitt pussel

 

Jag är inte du

fråga mig nu

Om du vill ha min sanning bekräftad

måste du försöka förstå den innan du käftar

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-16 20:18



Bookmark and Share


  Ponkla
Bra skrivet!
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP