Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp till kamp emot kvalet

 

God morgon

ser tretton

Olyckstalet

i kvalet

Av valet

känns galet

Att gå

till blå

Och säga nej

till en egen lakej

 

Känns fel

som ett falskspel

Att rösten

som skulle vara trösten

För en utförsäkrad

för en nedvärderad

Trampar över

till dem med klöver

Nej klart som sjutton

att det är en dålig morgon




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-17 10:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det ser inte bra ut.
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP