Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem i hela världen kan man lita på?


Mycket snack men liten verkstad

Lovar stort men håller smått

Lyser med sin frånvaro

Bådar aldrig gott

Så sådana skitsnackare går nästan alltid

automatiskt bort

Är det förstått?!

För på den här firman vill vi inte ha någon av denna sort

Inget bra för affärerna när folk inte kan passa tiderna

För på den här firman sysslar vi inte med någon sport

då man kan komma och gå som man vill

Så vem i hela världen kan man lita på

Det är den stora frågan...

Ken Cassel
17/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-17 11:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Den frågan ställer man sej ofta...
inte lätt att svara på...
2014-09-18

  anits VIP
ja du ken, det kan
man undra ibland.
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel