Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU SLUTAR JAG!

 

Nu slutar jag skriva

orkar inte mer

Ni får införliva

mig i ett rött slumkvarter

 

Jag sträckte ut min vänskapliga hand

accepterade nästan alla åsikter

Men de fick känna av mitt färgband

de flesta skapade då starka konflikter

 

Då blev jag ett sjukt exempel

på en svensk dåre

Som fick en stämpel

av samhällets egoistiska elaka kåre

 

Låt mig nu dö

ensam och övergiven

I dålig miljö

flyende de egocentriska rovdjurens saliv

 

Äh va fan

ska jag ändå dö

Låt mig dö som en indian

ge så många vita som möjligt spö

 

Jag ger inte upp

så länge jag hör morgondagens tupp

Översta raden var en lögn kupp

för att lära er dagliga tankar i samhällets nedersta grupp

 

Nu känner ni samma besvikelse för att jag inte ger upp

som en cancersjuk som på sin inkomst får stopp

Eller en socialbidragssökande som hamnar under samhällets lupp

eller en hemlös som blir bespottad av en rikemansgrupp

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-17 11:34



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Björnen har två sidor en humoristisk en allvarlig fin fångat /Kram
2014-09-17

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2014-09-17

    ej medlem längre
Nej, inte ge upp för onda krafter.
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP