Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...typ så, ja...


Och dagar kom...


Och dagar kom
Och dagar gick
Jag drömde allt
Jag inte fick

Jag drömde allt
Man inte får
Jag drömde om
Ditt mörka hår

Jag drömde dej
När natten kom
Jag drömde kropp
Med armar om

Jag tänkte kärlek
Du sa en vän
Jag drömde kyssar
Och väntar än

Jovisst, förbjudet
Det vet jag nog
Jag ville skrika ut
Men rösten dog

Jag borde glömt
Ej älska mer
Så många dagar
Och de blir fler

Dagar av saknad
Jag minns din röst
Den var behaglig
Och skänkte tröst

Jag skulle aldrig
Gråta mer
Men jag har gjort det
När ingen ser

För ingen vet
Min vackra vän
Vad du betytt
Betyder än

Var given dag
Är du hos mig
Och mina drömmar
Upprepar sig

Och dagar kom
Och dagar går
Jag drömmer allt
Jag inte får…



TT

© 2014






Bunden vers av TT
Läst 389 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-09-17 14:58



Bookmark and Share


  wildah
Du skriver direkt från hjärtat och det känns.

2014-09-20

  Minkki VIP
Kunde vara en folkvisa, kan du tonsätta?
2014-09-18

  Angela Bohlin VIP
Vänskap när den är som bäst!
2014-09-18

  Maria Sundelin VIP
Väldigt bra.
Saknade ryttmen på några ställen dock
2014-09-17

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Väldigt fin text. Bra rim. Tyckte mig dock upptäcka lite avstavningsfel när jag räknade? Men ändå tyckte jag att jag fick flyt när jag läste.
2014-09-17

    ej medlem längre
Som en vacker ballad från själen.
2014-09-17

    ej medlem längre
Ibland är vänskap
något som är mer bestående
men det du skriver om verkar
banne mig mig vara kärlek :)
2014-09-17

  Coldasice VIP
Så vacker så jag blir tårögd!! Underbart!!
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT