Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räkningar ska betalas


Mat likaså

Så det kostar att leva såvitt jag kan förstå

Måste jobba hårt och slita hund minst fem dagar i veckan

för att det ska gå ihop

I alla fall om man vill kunna leva och må bra

Att på sin fritid bara kunna slappna av och bara va

Ja, det är så livet ser ut idag

För fattig vill väl ändå ingen vara, tror jag

För att gå där utan pengar gör nog inte den endaste

människa glad..

Räkningar ska betalas!

Ken Cassel
17/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-17 15:04



Bookmark and Share


  anits VIP
ja, det ska dom, så är det varje månad.
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel