Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du stal mitt hjärta


och la det i en liten ask där det inte får plats

Så kan du inte höra nu hur det bara skriker ut sin smärta

då allting bara känns helt svart

En dåligt besvarad kärlek i sin kontrast

Men ändå så var det du som stal det för mig i all hast

Så var nu så snäll och ge tillbaka mitt hjärta

För inte fören jag får tillbaka det kan jag ta någon rast

Så om du ger mig det nu, så lovar jag dig att aldrig mer

ligga dig till last

För det sista du lär få se av mig är min rygg när jag

mitt i natten flyger iväg på min trygga kvast

gjord av plast...

Du stal mitt hjärta!

Ken Cassel
17/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-17 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel