Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ganska många går över lik

 

Hjärnans fönster mot världen

har inget värde

Om vi ser utsatta

som vår heltäckningsmatta

 

Bättre bli äkta blind

oförmögen att begå denna synd

Oförmögen att förvandlas till rovdjur

utförsäkring av vissa människor ingår i mänsklighetens censur




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-17 23:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2014-09-22

  Ponkla
Alla håller blicken högt men från olika positioner.
2014-09-18

    ej medlem längre
Gråt med dem som gråter och gör det man kan för dem som behöver hjälp...
2014-09-18
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP