Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olle Carle med signaturen Cello var kåsör i DN och som älskade att leka med ord.


Cello-inspirerade rader

Jag skulle vilja skriva dikter

som inte bara är

utgjutningar

av ord

och som inte får bli

avgjutningar

av andras alster

utan mera får verka som

avnjutningar

av något fint

som jag känner

i mitt inre




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 753 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-18 08:23



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Visst är det så man vill skriva! Jättefint skrivet!
2014-09-18

  Teresia Ridell
Ja man vill ju så gärna få fram den där "rätta känslan" som inte bara bjuder ord utan innerlig t berörande känsla.
Bra text!
2014-09-18

    Sefarge VIP
Tänkvärda tankar
Viss skillnad att vara
Secondhand-försäljare
eller Skräddarmästare.
2014-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP