Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klä mig

Klä av mig då

låt det vävda och sydda
som är kroppens slöjor

falla och försvinna
som dimmor för solen

för mig som jag är
till bergens beteshagar

skriv dina namn
över min rygg

när jag vilar
i morgongräset


Klä mig
i din andedräkt

sjung för mig
och låt mig sova

där gräset doftar
av skymning




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-18 08:23



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
"Falla och försvinna
som dimmor för solen"
är en strof som tilltalar mig mycket
2014-09-18

  Minkki VIP
alll poesi är inte vacker, alla vackra ord är inte poesi. En intagande, lyrisk text som den här, är Poesi
2014-09-18

  Angel of love
Nära och väldigt fint skrivet.
2014-09-18

  Teresia Ridell
Underbart varmt,sensuellt och vackert!
2014-09-18

  Li-Lo
melankolisk, andlig. som en psalm. tack
2014-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP