Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under samma himmel har vi vår dröm.

 

Det var längesen jag skrev om känslan och lusten jag känner när du smeker min nakna kropp.
I dina armar skälver jag, i din famn hetsas jag till galenskap.
Du väcker nyfikenheten att utforska varje cm av din hud.
Att mina händer lätt får glida längst med din perfekta kropp.

Muskler och styrka på rätta ställen, dina njutande blickar tänder
vilda lustar.

Min kropp grenslar dig och mina röda läppar smakar din hets.
Hårt pressas våra kroppar mot varandra, i vågor och häftig ritt når vi extasen.

Vi andas.

Fyllda av varandra hämtar vi kraft och med mera lust letar jag efter något att hålla fast vid,hårt tag om lakanet, kroppen som krampar och vi är åter i erotikens underbara land.

 

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 347 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-09-18 09:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En het passion....
2014-09-24

  Kulkub
Så blev fredagen helt perfekt.
Hett!!
2014-09-19

  ULJO
Ja leve kärlek
2014-09-19

    ej medlem längre
Fin underbar passion..
2014-09-19

  Fem hjärtan VIP
Vackert passionerat sensuellt.. Så som bara du kan beskriva kärlekens lustar..
2014-09-19

    ej medlem längre
Här ångar dina heta rader av passion och lidelse så mycket att man rycks med..
2014-09-19

  Connie
Hett och passionerat, som bara du kan kan beskriva det mellan två älskande!
2014-09-18

  agneta pichler
vackert sensuellt
2014-09-18

    ej medlem längre
Erotik och sensualism i en underbar förening.
2014-09-18

    ej medlem längre
Åh wow Angel....
Nä Fenix gnugga bort bilden nu från minnet. <3
2014-09-18

    Dan Myrbeck
Het skildring!!

Läser med lättnad raden:

Vi andas.
2014-09-18

  Lars Hedlin
Inlindad i heta känslor tar ett äventyr sin början ;)
2014-09-18

  Ponkla
Hett skaldat!
2014-09-18

  louisegirl
Så härlig sensuell åtrå <3
Fint förmedlat!
2014-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love