Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödets lotter

Den som är förmögen

kan välja bland

bland det som

är det mest goda 

 

Den som är

fattig

står oftast

inför valet

att välja

bland det

minst onda

 

 




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-18 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP