Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dödsubåt

 

 En klump i hjärtat

ger smärta

Öppnar ögonen för problem

som bara tycks vara mitt emblem

 

Börjar ensam sjunka

när tankarna dunkar

Negativt pessimistiskt

jävligt egocentriskt

 

Är det kärlekens onda ord

som gör ont

Eller är det min sjukdom

som påverkar min sömn

 

Jag vet inte

jag bara biter

I det sura äpplet

om och om igen och säger: Släpp det

 

Men hjärnan vägrar

och exploderar

Av vansinnets krav

som tillverkar min grav




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-18 10:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vemodsvackert.
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP