Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dig i mitt hjärta


klarar jag av nästan allt som jag tar för mig

Är så gott som oövervinnlig

Känner ingen smärta

För ingenting gör ont

Kan klättra över höga berg och gå igenom djupa dalar

för att ta mig fram till dig

Men så älskar jag ju dig också, så otroligt mycket

min gode Henrietta

Så vad du än gör

Glöm aldrig bort mig...

Med dig i mitt hjärta!

Ken Cassel
18/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-18 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel