Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka XVII

 

 

 

 

Lycka är

 

de ögonblick man inser sin egen begränsning

utan att låta sig slås ner i skorna ;)

 

 

2014-09-19   15:19

 




Övriga genrer (Aforism) av Minkki VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-19 14:16



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
just så
2014-10-24

  AgnesP
:)
2014-10-07

  Per "Läsaren" Sörqvist
ord som talar till mig
2014-09-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Visa ord i text att tänka på.
2014-09-19

  Hans Christian
Verkligen visa ord att ta till sig. Men svårt för mig...ibland vacklar jag..men drömmer om ljusare stunder. Och Minkki hon har ringt :o)
2014-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP