Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mera Cello-rim

Man får inte låta ta vid sig

av den som av elakhet är

anstucken

Skulle man varit alltför

snarstucken

hade man tidigt blivit

nedstucken




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-19 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP