Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobilen måste laddas varenda natt


för att sen knappt räcka hela dan

Inte så kul

Men jag har numera börjat att bli van att ladda den

hela tiden

För det är Samsungs skit batteri som drar mycket energi

Det har jag förstått nu

Så med luren i sig själv känner jag mig inte

så speciellt bekväm eller lycklig

Då var de gamla mobilerna bättre utan alla de

fina finesserna

De som man bara behövde ladda vart tredje dag

För att behöva ladda sin mobil stup i kvarten

gör väl knappast en endaste människa glad

Inte mig i alla fall...

Mobilen måste laddas varenda natt!!!

Ken Cassel
19/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-19 19:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Känner igen ditt problem...det verkar vara ganska vanligt...
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel