Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
små fragment sammanfogas till det som kallas liv


jag minns ingenting

frosten i betongsuckarna

ihopkrupna vid klippans
kappa, ett lock

en ljuspunkt intensivt
sökande som blicken
från moderns pilot

ett ögonblick
från staketets el

från den vassa eggen
i din kärlek

från kontraktsskuggan
i mantelns insida, ett slutet lock

mitt minne
av det mörka
hatet borta

jag minns ingenting
nu finns bara du

rivmärkena kliar eftersom
de läker




Fri vers av Eiler Lindh
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-04-02 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eiler Lindh
Eiler Lindh