Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en avhyvling för ett stavningsfel


Man lär sig på olika sätt

Vissa säger att man lär så länge man lever

Andra säger att man lär så länge man har elever

Själv säger jag att jag lär

så länge jag har en språkprofessor

som läsare

och dessutom är det ju smickrande




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-19 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP