Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Turné


Vi ska alltid vara på Turné där alla våra fans ständigt

kommer att följa med oss

För våran vänskap och kärlek till dem alla genom

våran musik är väl värd att kämpa för

och slåss

Så våra fans älskar oss numera så otroligt mycket

att de bara vägrar att lämna oss ifred

då de säger att vi är deras boss

Och då allting annat går bort

Så vart vi än spelar och sjunger någonstans så hänger

alltid fansen med i en gigantisk kör

Precis som det sig bör

Och imorgon ska vi ju sjunga och spela för dem alla

vid ett sagolikt slott

En skön tillställning som borde båda gott

Ge en massa gehör...

På Turné!

Ken Cassel
20/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-20 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel