Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I spåren av elden

I
Dimman
denna dimma
som kliver ur sjön
när natten är här

som är
armen över skuldran
när sömnen kommer
och allt ändras

som finns
där du gått
i dagarna av lycka
när portarna öppnades

II
Aldrig skriker du

Aldrig är
ditt enda namn

Aldrig åter
igen och igen

III
Dimman
tassar uppför trappan
öppnar dörren
till mitt innersta

lägger sig
över och bredvid
omkring
och inuti

säger
att aldrig är
igen
och igen

IV
Där du gått
finns spåren
för den som följer
där elden falnar




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-20 07:58



Bookmark and Share


  Connie
Gillar dramatiken med dimman! Lite kuslig, som ger mersmak!
2014-09-23

    ej medlem längre
Finns en försiktig dramatik här
den vill ropa, men den dröjer sig
2014-09-21

  Vid tangenten
"att aldrig är igen och igen" Gillar verkligen flytet du får fram :)
2014-09-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd poesi som berör ens inre med sina toner.
2014-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP