Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hamn

Lever här
i metaforernas land
där en blick
är en vind
från en söderhavsstrand

där en hand
är en skål
och din vackra mun
en grotta, en sjö,
en läskande brunn

jag beskriver ett möte
som en våg
vid en kust
- jag har ord för nöd
och för naknaste lust

Så säger jag skepp
och segel
och hamn
så sätter jag kurs
mot min kvinnas famn




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-20 23:09



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Att leva för att
hylla livet.
Vad mer?
Bra så!
2014-09-22

    ej medlem längre
Vackra rader, fina rim och en behaglig rytm.
2014-09-21

  Johan Karlsson
Härligt rimflyt i denna!
2014-09-21

    ej medlem längre
Hurra för seglarkurser, hurra för kvinnor och deras famnar!
2014-09-21

  Sanna Forsman
En härligt bejakande visa!
2014-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP