Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På sin spets

 

En oväntad död
vänder upp och ner på allt
som sätts på sin spets

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 714 gånger
Publicerad 2006-04-03 19:21



Bookmark and Share


  DanSan
Helt underbart skrivit!!!
Och så tänkvärt!!!
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H