Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


https://www.youtube.com/watch?v=iCTEvV9lkv0


Politisk kommentar


bittert bröd
hårt att gnaga
i ensam vrå

eller ut på gatan
och slåss i tumultet

armbåga sig vasst fram
eller räcka handen till en nedtrampad

hårt bröd
eller kakan vi delat förr
sitta på dyngstacken och gala
är inget alternativ
i en bitter tid




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-22 10:40



Bookmark and Share


  walborg
Håller med - att ta ett vuxenansvar när man röstar för allas bästa och för framtiden - och hur blev det såhär?!
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger