Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla barn

 

Lilla barn, var inte rädd.
Den grå betongen kan aldrig färga ditt hjärta grått.
Var inte rädd för att möta den hårda världen.
Skrapa dina knä, gör dig illa.
Den hårda marken kommer aldrig bli mjuk,den vassa kniven kommer alltid skada.
Lär dig livet, även om den är hård.
Lilla barn, linda inte in dig i bomull och bli rädd.
Möt dina faror med en styrka och ett mod och du kommer krossa demoner som försöker göra dig svag.
Våga gråta dina tårar, våga visa dina känslor.
Skär inte i din hud, låt inte din kropp visa din smärta.
Lilla barn du är vackrare än så, lilla barn våga be om hjälp.

Lilla barn lämna mig inte med ett hjärta som skriker varför!

 




Fri vers av Angel of love
Läst 638 gånger och applåderad av 47 personer
Publicerad 2014-09-22 10:40



Bookmark and Share


  Elisabeth H
Fint skrivet.
2014-09-29

  WyS VIP
Fint förmedlat om livet!
2014-09-27

  Fem hjärtan VIP
Oj vad bra! Får tårar i ögonen!
2014-09-25

  ResenärGenomLivet VIP
Smärtsamt och berörande...
2014-09-24

    ej medlem längre
En starkt berörande text!
2014-09-24

  Connie
Berör strängar på djupt.
2014-09-24

    ej medlem längre
Underbar helt enkelt. Bokmärkt.
2014-09-23

  Lehva VIP
Fantastisk. Den gick rakt in.
2014-09-23

    ej medlem längre
Denna var väldigt gripande! Framkallar en tår.
2014-09-23

  KattenKin VIP
Väldigt berörande, klok och vacker text.
2014-09-23

    ej medlem längre
Dina ord så naket vackra, känns ont i hjärtat, mycket bra skrivet.
2014-09-23

  Lärling
Mycket starka och fina ord!
2014-09-23

  ULJO
Så berörande skrivet
2014-09-22

  Oscar E Quinn
Mycket bra Angel!
2014-09-22

  Tobias Haglund
Starkt berörande!
2014-09-22

  Lars Hedlin
En av dina bästa vännen..Berörs inom..kram
2014-09-22

    Dan Myrbeck
Stark och bra.
2014-09-22

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-09-22

  PersonligaSusann
blir så berörd, vackert.
2014-09-22

  louisegirl
Mycket berörande vackert skrivet <3
2014-09-22

    ej medlem längre
Lite annorlunda och en aning smärtsamma rader men du skriver fint som vanligt..
2014-09-22

  Palett
Underbar text full av livets visdom riktad till ett barn !
2014-09-22

    ej medlem längre
Starka nakna ord som stannar kvar i hjärtat.
2014-09-22

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ger hopp men gör ont att läsa!
2014-09-22

  M M Mannheim VIP
Åh vad vackert! Har svårt finna ord(vilket inte händer ofta) till din fina dikt.
2014-09-22

  Ljusletaren
Så underbart befriande vackert du har skrivit! Ett barn eller en ungdom eller en vuxen ska vara ... precis i nuet ... då är det rätt. Låt oss se det vilsna barnet
/ kram
2014-09-22

    ej medlem längre
Texten griper tag, den berör starkt.
Bästa du skrivit på länge.
Jag är överväldigad.

Kram min vän <3
2014-09-22

  Ponkla
Starkt berörande skrivet!
2014-09-22

    ej medlem längre
Bra! Berör!
2014-09-22

  Maria Sundelin VIP
Bra fångat.
Kramar
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love