Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synden och samvetet

Det upproriska såret...
vandrar fritt i hennes själ
Äran..skriven i artärernas bläck... suger ..
Blodiga tårar ...
uppstår ur kalla stenar..
Skulden faller pladask i skammens brunn
bort från hotellet..
bort från hemmet..
bort från bullret..
Orden bränns i fåglarnas mun..
Vackra ..söta..fula..skrynkliga fåglar..
Det gills!
Hennes liv..skrattar åt henne
röd blir hon i ansiktet..hon färgas av skulden..
En bränd längtan
En utplånad trötthet
En tuff frånvaro
Ett ånger..rakt in i det sista!!
Kommer han?
Ser han henne?
Ett skrik ut i det trista!




Fri vers (Fri form) av ryttarinnan
Läst 193 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-09-22 14:54



Bookmark and Share


  aol
Blev totaldemolerades fångad en skrift som grep tag i mej,
2014-09-23

    ej medlem längre
Mycket fint fångat!
2014-09-22

    ej medlem längre
Mycket bra!
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

ryttarinnan