Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej honung,

"vad är egentligen meningen med allt?" tänker jag och blir förbannad på mig själv
jävla tornadohjärna
och där ligger armbandet jag fick av dig som råkade gå sönder men jag har sparat det ändå
det luktar sex, kärlek
vinden är så jävla hård idag, det var även han igår
men det är tungan i FEL PERSON
tungan i fel person
jag minns när du gick på trottoarkanten och jag nedanför
du sa mitt namn och varje gång log du som om du levde och jag tänkte
"wow, det här är meningen med allt"




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-22 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött